Sælg video og lyd

Med Provector kan du sælge dit indhold uden selv at tænke på alt det besværlige. Du er fri for at oprette indløsningsaftale, købe adgang til betalingsgateway, og du slipper for at tænke på alt det tekniske.  Sælg dit indhold på en nem og sikker måde, samtidig med at du holder omkostningerne helt i bund.

Du kan sælge både video, lyd, PDF filer osv. Alt opsætning foregår direkte via dit Provector login, og du kan være igang hurtigt, nemt og enkelt.  Når du sælger indhold via Provector kan du modtage både dankort og SMS betaling.

Efter en kunde har købt adgang til dit indhold, har kunden adgang til indholdet i 24 timer. Kunden kan både se og downloade video eller lyd filen. Efter de 24 timer er udløbet vil kunden ikke længere kunne se eller downloade indholdet fra internettet, men såfremt kunden har downloadet indholdet, så vil kunden kunne se indholdet lokalt på sin egen computer eller afspiller.

Som sælger får du en oversigt over hvem og hvad dine kunder har købt. Vi udbetaler normalt hver d. 1 i en måned, eller efter aftale.

Du kan lave et test køb her http://pay.provector.dk/shop.aspx?poditemid=6003

Se de gældende priser her og betingelser her

Skriv en kommentar

Filed under Provector

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s