Cloud SaaS

Provector er en Cloud basereret SaaS (Software as a Service) tjeneste. 

At Provector er Cloud baseret betyder, at vi ligger alt indhold i “skyen”. Mere præcist, så foregår alt video og lydstreaming hos Provector via Amazon Web Services. De fleste kender nok mest Amazon som verdens største boghandel, men de er også Cloud leverandører på flere områder.

At Provector har valgt netop Amazon som Cloud leverandør er der flere gode grunde til. Vi kan levere rigtig høj kvalitet til en særdeles god pris da vi opnår markeds bedste priser på trafik, og det er en af årsagerne til at vi er så prisstærke i forhold til vores konkurrenter. Derudover undgår vi flaskehalse ved store trafik mængder, og vi kan altid sikre høj kvalitet på vores data stream. Desuden har Amazon datacentre i både Europa, USA og Asien, hvilket gør at vi kan levere indholdet tæt på hvor modtageren er. Amazon web Services er desuden et ekstremt fleksibelt system som bla. gør at vi kan beskytte indhold, så vi fx. kan sælge indhold for vores kunder.

Læs mere om Clound computing her http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing

Provector er et SaaS (Software As A Service) system, hvilket betyder, at vores kunder ikke skal installere nogle former for software for at benytte Provector. Alt er browser baseret, og alt integration til vores kunders egne sites foregår direkte via embed koder, enten som embed, iframe eller javascript integration.

Læs mere som SaaS her http://en.wikipedia.org/wiki/Software_as_a_service

Skriv en kommentar

Filed under Provector

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s